Divendres, 16 De Abril De 2021
Plaça de l'Església s/n, Ansovell, Cava - 25722
Telèfon: 973 353 112 Fax: -

Catàlegs

07/07/2013

Catàleg de paisatge de l'Alt Pirineu i Aran


El Catàleg de Paisatge inventaria i caracteritza els valors paisatgístics de cada àmbit territorial i proposa objectius de qualitat paisatgística que la planificació territorial i la resta de polítiques sectorials hauran de prendre en consideració.

El Catàleg de paisatge de l'Alt Pirineu i Aran, elaborat per l'Observatori del Paisatge, va ser aprovat definitivament el 3 d'abril de 2013, una vegada analitzades i incorporades les aportacions dels escrits rebuts en el període d'informació pública.

Durant els tràmits de consulta van presentar escrits d'al·legacions els ens locals i les entitats següents: el Conselh Generau d'Aran, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, els ajuntaments de Cava, Ger i Llívia i l'Associació Lo Riu Roig de Ribera d'Urgellet.

Bona part dels escrits, profusament documentats, aportaven major informació sobre valors i elements rellevants en el paisatge que es demanava d'incorporar al document del catàleg. Són aportacions valuoses i demandes que han estat ateses en la mesura que l'escala de treball i l'equilibri intern del document ho han permès.

El municipi de Cava està comprès a la Unitat 12 (Cadí - Cingleres de paret calcària que es precipiten uns centenars de metres fins a valls recobertes de boscos densos. Pobles de rica tradició històrica sota l'escenari de la cara nord del Cadí) que podeu descarregar a la pàgina web de l'Observatori del Paisatge.Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web